Virkad android

Copyright Annika Berg

Den här lille typen tycker jag om! Idén till att virka en android-robot dök egentligen upp när jag fick syn på det limefärgade järbogarnet. Jag gillar den lille figuren (och min android-telefon) och tänkte att den måste bara gå att virka i amigurumi-stil och visst - det funkade. Jag blev riktigt stolt över resultatet och faktiskt, efter att ha virkat en himla massa efter allehanda beskrivningar, så tror jag att nästa virkprojekt får bli något av en egen skapelse igen.

Har du virkat något på eget bevåg? Har du tips om hur man gör sitt eget mönster?
Skriv och berätta!

3 kommentarer:

 1. Åh vad fin denna var! Har du ett mönster man kan få ta del av? Skulle vilja göra en till min bror som han har uttryckt önskemål om att få :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar att jag hade ett mönster att ge dig, men den nerkladdade beskrivningen jag pysslade med undertiden jag virkade androiden blev aldrig renskriven. Men jag lovar att höra av mig om mönstret blir ordentligt renskrivet en vacker dag. Eller gör som jag gjorde, kör på känn :)
   Allt gott och kul att du hittade hit!

   Radera
 2. Hej!
  Tänkte bara fråga om du gjort någon beskrivning. I så fall är jag intresserad för min son vill gärna ha en Androidgubbe. :-D

  Hälsningar Maria

  SvaraRadera