Och vad händer nu då?


Det blev märkligt stilla efter släppet av boken. Jaha, nu då liksom. Rastlöst. Det var ett väldigt knepande och knåpande för att få det hela färdigt och släppt och till en början rasslade det till av beställningar, fina kommentarer och delningar (inte minst från min underbara släkt och vänner) och fortfarande beställs det men tjänsten "försäljning" och "intäkter" hos Type & Tell  uppdateras inte som den ska vilket gör att jag inte har full koll på hur många böcker jag sålt. Förhoppningsvis rättas det till snart.
Nu vill jag ha recensioner i tidningar och helst en intervju eller två så att jag får lite spridning på boken. Pressmeddelanden, författarporträtt, och recensionsexemplar är utskickade. Någon tidning har nappat och under tiden (medans jag jagar fler tidningar osv) tänkte jag samla några röster från läsare och lägga upp här på bloggen. Jag har fått så många härliga och positiva kommentarer som värmer något oerhört!

När jag fick min bok i tryckt format och hade läst om och om och om igen och korrekturläst lite till tänkte jag att, nej jag vill inte se en enda bokstav till. Nu är det bilder som gäller, målade, tecknade och allt där i mellan (förutom att sälja boken så klart) men det har faktiskt redan börjat klia i skrivar-nerven. Om jag skulle ta och kika lite på manuset till den fristående uppföljaren till Genom åska i alla fall... Jo, jag tror det kommer att bli en del text framöver.
Allt gott!

Annika Berg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar