Läsarröster


Några röster från läsarna:

Jag har nu läst "Genom åska" från start till mål. Den är verkligen fantastiskt bra, så drabbande, engagerande och berörande! Jag sträckläste den och den stannar i tankarna. Helt klart en av de bästa romaner jag har läst!
/Stefan Warnqvist, skrivpedagog, musikrecensent

En spännande berättelse som man inte gärna lägger ifrån sig. Karaktärer som växer sig starka och som man bär med sig även efter att man läst ut boken.
/Iréne Olsson, VD-assistent 

Så spännande! En stark och mycket trovärdig roman som omöjligt kan lämna någon oberörd. Jag tycker mycket om språket som stämmer väl med tidsandan i berättelsen. Fina beskrivningar, inga onödiga utsvävningar. Jag blev fångad direkt och ser fram emot fler böcker av Annika.
/Jane Johansson, redovisningschef

Har du läst min bok och vill ge en kommentar? 
Skriv en kommentar under inlägget eller mejla mig.

Annika Berg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar