Genom åska blir ljudbok


Saga Egmont har snappat upp min bok och vill nu göra ljudbok av den. Wohoo! Spännande! Omslaget blev färdigt i förra veckan. Slagkraftigt och effektfullt tycker redaktören. Jag är benägen att hålla med :)
Det är en helt annan resa att ha ett förlag bakom sig än att publicera själv, exempelvis genom Type & Tell vilket jag gjorde när jag släppte Genom åska första gången. Då va det jag som styrde. Nu gör någon arbetet åt mig, mitt jobb (att skriva boken) är redan gjort och jag kan luta mig tillbaka och nyfiket följa utvecklingen. Det återstår att se vilken variant jag trivs bäst med, men det lutar åt den senare. Intressant är det definitivt och snart återkommer jag med datum för släppet av min lyssnarbok.

Allt gott,
Annika Berg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar