Om mig


Jag bor i Lund med min man, vår nittonårige son och katterna Yoshi och Vincent.
Familjen, vårt hem är mitt hjärta, min puls och min fasta förankring här i världen.
Jag trivs när jag får regera över mina saker, men surnar när folk plattar till andra av illvilja. Jag älskar choklad, men är allergisk mot skenhelighet. Jag borde försöka sluta svära och utöka mitt tålamod, men jag strävar i alla fall efter att vara mindre självkritisk. Jag utövar hellre yoga än springer runt med pulsmätare och stegräknare. Jag äter hellre en handfull solvarma hallon än en trerättersmiddag och jag lyssnar hellre på musik än politik. Jag envisas omedvetet med att göra saker som jag tror att jag förväntas göra och dessutom i en rasande fart, men hamnar oftast i slutändan, som tur är, med penna och papper eller nål och tråd i handen.
Idéerna är många och den kreativa kraften inom mig stark och ständigt närvarande, dessutom tror jag att det ligger läkande kvalitéer i skapandet som inte är att förakta. Jag är fullständigt tjust av att frambringa och forma helt enkelt.
Inspirationen är livgivande och den finner jag på många ställen. Bland annat hos andra skapande människor och det kanske är det som är främsta syftet med den här platsen/bloggen/sidan - att famna en möjlighet där jag både kan ge och ta emot inspiration.


Allt gott,
Annika Berg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar